Labels

Friday, May 11, 2012

Comandamentul Ashtar - 26.04.2012



Pe masurile ce zilele trec, putem vedea nivelul asteptarilor crescand in inimile Lucratorilor in Lumina. Putem vedea anxietatea crescand in toti dintre voi si tot ce va putem spune in acest moment este ca aceasta neliniste se va termina odata cu incheierea evenimentelor promise pentru zilele care vor urma.

Stim nelinistea tuturor dintre voi, apreciem modul in care raspanditi informatii in toate colturile planetei si putem spune ca iubirea care se revarsa din inimile voastre este fundamentala in inaltarea planetei, si ne face munca inca si mai plina de satisfactii.

Noi spunem ca in zilele urmatoare Pamantul va fi bombardat de eruptii solare si ca rezultat, toti locuitorii planetei vor primi aceasta incarcatura de energie in trupurile lor. Acest val de energia va accelera in continuare procesul de ajustare a ADN-ului vostru. Vrem sa mentionam, de asemenea, ca aceste valuri de energie nu va vor cauza durere decat daca aveti niveluri de energie scazute. Din acest motiv, va rugam constant sa va ridicati vibratiile astfel incat sa fie compatibile cu vibratiile care vin acum pe Pamant.

In aceste cazuri, vajaiala/tiuitul in urechi este unul dintre simptomele cele mai comune la fel ca si o anumita presiune in interiorul capului. Acestea fac parte din ajustarea frecventei.

Trebuie sa meditati mai mult incercand sa va deconectati de lumea exterioara, sa va interiorizati, sa simtiti Iubirea si Lumina si sa va armonizati cu tot ce este in jurul vostru.

Pacea pe Pamant nu depinde de sosirea nostra, depinde de cum ganditi si exprimati gandurile, pentru ca astazi aceste ganduri devin reale aproape imediat.

Sosirea noastra va fi completarea pozitiva a  dorintei voastre de a schimba lumea in interiorul vostru. Despre asta vorbim atat de mult: noi putem doar veni la voi daca voi decideti asta. Noi va respectam liberal vostru arbitru si intotdeauna am spus asta clar.

Putem vedea speranta in inimile vostre si va spunem ca nu veti fi dezamagiti. Timpul din lumea voastra continua sa se accelereze si acesta este rezultatul muncii poporului albastru care este alaturi de noi in aceasta mare lucrare pentru Lumina.

Preiubitilor de pe planeta Pamant, aceasta este o oportunitate pentru toti dintre voi. Am venit cu dragoste pentru a va arata ce fiinte minunate sunteti si ca noi suntem familia voastra care de abia asteapta intalnirea noastra.

Noi suntem fratii si surorile voastre si vrem ca voi sa stiti ca fiecare dintre voi are de facut o multime de lucruri inainte de Ascensiune.

In timpul saptamanii Dezvaluirii, vom avea o multime de munca si vom avea nevoie de fiecare dintre voi.

Curand dupa Dezvaluire, mii de intrebari vor fi puse si asta va duce la unele tulburari in mass-media care vor fi vizate cu informatii spectaculoase cu privire la prezenta noastra.

Dupa dezvaluire, sa nu va asteptati la aterizarea noastra imediata; dar pregatiti-va familia si prietenii care inca nu inteleg semnificatia prezentei noastre. Trebuie sa le explicati ca prezenta noastra este pasnica si ca nimic nu vi se va impune, asa cum unii incearca sa raspandeasca.

Cei intunecati isi joaca ultimele miscari cu scopul de a strica imaginea presedintelui Obama. In acest sens, dorim sa va facem clar faptul ca el este un Lucrator in Lumina si el se lupta curajos in cusca cu bestii. El se descurca foarte bine si avem incredere sa punem sarcina Dezvaluirii in mainile sale.

Veti avea saptamani ocupate inainte, si va putem spune ca evenimentele Galactice prevazute pentru luna viitoare vor creste mai mult activitatile in lumea voastra.

Inca o data, amintiti-va ca fiecare dintre voi aduceti o capacitate imensa pentru care ati fost pregatiti in prealabil.

Dorim sa va averizam asupra dezinformarii care ar putea fi lansata in mass-media, eventual o propaganda impotriva Federatiei Galactice/Comandamentului Ashatr care trebuie analizata cu inima voastra, pentru ca inima este singura care va ofera certitudinea adevarului despre care  va vorbim, si anume ca noi nu venim cu nici o intentie de invadare si prin urmare de a ataca vointa voastra. Aveti incredere ca iubirea lui Dumnezeu imbratiseaza lumea voastra si cei care cred ca suntem o amenintare discrediteaza iubirea Creatorului.

Ar trebui sa siti pana acum ca avem o tehnologie foarte inalta si daca am fi vrut sa invadam si sa dominam lumea voastra, oare nu am fi facut asta deja? Va spunem asta ca sa va dati seama si sa intelegi ca noi venim in pace si va vrem binele cel mai inalt.

Dupa reuniunea noastra, veti vedea ca voi sunteti cu adevarat din stele si veti dori sa va intoarceti la ele. Noi suntem viitorul vostru. Noi suntem Familia voastra din Stele. Noi suntem voi.

Stati in Lumina!

Canal: Gabriel - Raio Lunar

No comments:

Post a Comment