Labels

Friday, May 11, 2012

Comandamentul Ashtar - 19.04.2012



 Salutari din partea Comandamentului Ashtar,

Liderii vostrii au deliberat si avem deja o data cheie pentru Dezvaluire. Aliatii nostrii au lucrat bine in aceasta perioada pentru a atinge acest succes.

Suntem incantati de aceasta realizare, care s-a atins cu ajutorul tuturor. Comunicarea va fi facuta de catre presedintele Obama in zilele urmatoare, iar acest lucru va soca multi oameni care inca cred ca existenta noastra este doar un rezultat al imaginatiei cuiva.

Noi ii rugam pe cei care au incredere in ceea ce spunem prin canalele noastre de legatura de mult timp, sa ii calmeze.

Se va raspunde la multe intrebari. Va exista un multime de oameni care vor dori sa ia parte la conferintele politice majore, cautand explicatii despre motivul pentru care s-a tinut secret acest lucru de atat de mult timp.

Va rugam sa ramaneti calmi si sa aveti incredere in Dumnezeu. Se vor lua masurile adecvate pentru cei care au ascuns atat de multe informatii fata de voi, informatii despre existenta noastra care desi au fost imprastiate peste tot in lume, multi au refuzat sa creada in asta desi sunt atat de multe dovezi in acest sens.

Istoria noastra este marcata pe planeta voastra, cu cladirile noastre. Ca un mic exemplu mentionam Insula Pastelui…

Urmele noastre exista peste tot si sunt de necontestat. Cei care apartin Cabalei au planuit un mod de a introduce unele scuze pentru voi, in ceea ce priveste indiciile pe care noi le-am lasat atunci cand planeta voastra a intrat in carantina. Pentru un timp planurile lor au fost incununate de succes.

Fiecare dintre voi are un semn in istorie, pe masura ce ati servit cele doua parti. Acum voi aveti oportunitatea divina sa va inaltati permanent in Lumina.

Dragii nostrii, anii de asteptare au ajuns la sfarsit , iar bucuria sarcinilor realizate este in sufletele tuturor.  Nimic nu mai poate opri acum valul de informatii care se va raspandi in intreaga lume, in fiecare zi.

Tineti minte ca prezenta noastra va fi posibila doar cu acordul vostru pentru ca planeta este a voastra si noi avem nevoie de permisiunea voastra sa aterizam.

Se include tot ce v-am spus in timpul saptamanii si va spunem din nou, ca noi suntem dispusi sa ne afisam deasupra tuturor oraselor europene.
Vom zbura deasupra oraselor mari, facand zboruri demonstrative si avand intotdeauna o nava mama in apropiere.

Vom arata ca noi suntem o echipa bine organizata, ca lucram in sincronizare si ca nu exista nimic care sa poata impiedica prezentarea noastra.
Cei intunecati stiu deja de asemenea evenimente dar nu este nimic care sa ne poata opri pentru ca avem ordine mai inalte de a neutraliza orice incercare care ar putea dauna prezentarea noastra intr-un mod pasnic.

In unele cazuri, ei vor incerca sa creeze frica prin intermediul unor posturi de televiziune prin care va vor cere suportul pentru a ataca. Unii oameni ii vor sprijini, dar vor fi un numar redus in comparatie cu miile de oameni care ne asteapta cu bratele deschise.

Noi nu vom veni sa atacam si nu vom obosi niciodata sa declaram asta. Noi venim in pace. Aminti-va ca noi avem tehnologia necesara pentru a contracara orice incercare de atac al miilor de nave pe care le avem, fara nici o pierdere de viata.

Noi putem neutraliza lansarile de rachete/focoase, asa cum am facut recent in Coreea. Putem impiedica pur si simplu anumite arme sa fie lansate impotriva noastra. Armamentul nostru este puternic, dar in nici un caz nu il folosim pentru a va ameninta vietile. Fiti constienti de faptul ca noi respectam Viata.

Aparent, totul este calm in lumea voastra, va rugam sa aveti pace in inimi atunci cand Creatorul neva da unda verde sa incepem aceste evenimente…

Dragii nostrii de pe planeta Pamant, noi suntem cu adevarat in mijlocul vostru. Asteptam cu nerabdare anuntul care ne-a fost promis, din moment ce am primit informatia de la aliatii nostrii ca va fi in ziua “X”.

Asteptam cu nerabdare si va rugam pe toti sa vibrati in Lumina pentru ca atunci cand se va intampla acest lucru, nimic nu va preveni ca valul de informatii sa fie raspandit.

Trimitem dragostea noastra catre toti cei de pe Pamant.

Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Noi suntem Familia voastra din Stele. Suntem UNUL.

Canal: Gabriel - Raio Lunar

No comments:

Post a Comment