Labels

Wednesday, November 14, 2012

Kris Won, 29 Octombrie 2012




Kris Won, 29 Octombrie 2012



In numele binecuvantat al Creatorului Universului si cu aprobarea Pazitorilor si Protectorilor channeler-ului care primeste si transmite ceea ce am de spus, incep acest mesaj care este destinat tuturor celor care il citesc.


Cat de intelept este Cel Care Stie Tot, si din a carei minunate Minti intregul Univers a luat fiinta! Cat de sublima este intelepciunea Lui, care a conceput un Univers incredibil de complex, cu fiecare piesa bine plasata in mecanismul intreg al masinariei, in care nimic nu este inutil, fiecare suflet sau fiinta se incadreaza in planul Lui si, in acelasi timp, continua sa evolueze fara sa impiedice evolutia multor suflete care, pretutindeni, il insotesc.


Pentru cel care traieste o viata inca axata pe propria sa bunastare, gandul cu care am inceput mesajul meu nu are toata frumuseata, nu are sentimentul coplesitor care inunda sufletul plin de recunostinta in fata Creatorului Suprem pentru atat de multa frumusete si perfectiune sublima.



Dar pentru cineva care, la fel ca mine, s-a scufundat in fiecare dimensiune care alcatuieste diferitele straturi de vibratie a Creatiei Sale, nu vom inceta sa fim uimiti de amploarea frumusetii si perfectiunii Lucrarii Sale.


Sunt multe si diverse legi care reglementeaza fiecare dintre aceste dimensiuni, si nu exista nimic care sa poata scapa de respectarea acestor legi, fiecare in stadiul sau respectiv. Universul vostru este o parte dintre aceste Universuri care se misca si se rotesc unul in jurul celuilalt, respectand Legile de Atractie Gravitationala intr-un mod impecabil si absolut minunat, nefiind nici acestea o exceptie.


Vad fiinte sublime care au calatorit distante stelare de neconceput pentru mintile voastre inca limitate, care va insotesc in aceste momente de evolutie planetara, fiind chemate pentru a face un salt evolutiv care nu a mai fost experimentat niciodata, pe care nici cel mai indraznet dintre voi nu si l-ar putea imagina.


Unii dintre ei au ales sa se incarneze in lumea voastra pentru a actiona din interior, ca unul dintre voi. Unii au fost chiar torturati si asasinati, cand singura lor dorinta era sa vina si sa ajute sa va deschideti mintile si sa va treziti constiinta; este un lucru care stim ca se intampla din pacate, in lumile inferioare de evolutie din scara universala.


Dar sacrificiul lor nu a fost in zadar, pentru ca ei au rupt multe tipare mentale stagnante si au deschis inimile tuturor celor cu care au intrat in contact cu ei in timpul sederii lor pe Pamant.


Acum este momentul potrivit pentru voi, pentru ca pana acum nu ati stiut cum sa iesiti din imprejurimile imediate, la fel ca un pui de vultur care, la inceputul vietii sale nu stia nimic decat cuibul in care s-a nascut, pana cand i-au crescut aripile si sosind momentul corect si potrivit pentru a sari cu vitejie din cuib, si-a luat zborul dand din aripile sale inca scurte, sub privirile protectoare si iubitoare ale parintilor lui. Parintii vulturului stiu cand este suficient de matur pentru a zbura si cand pe aripile lui au crescut suficiente pene pentru a sustine zborul fiului lor. Inainte de acel moment, ei niciodata nu l-ar impinge cu ciocul pentru a iesi din cuib, pentru ca s-ar termina cu o tragedie.


Si voi, de asemenea ati ajuns la un nivel suficient de evolutie umana pentru a lasa in urma lumea tridimensionala(cuibul vostru), si pentru a zbura spre o dimensiune mai inalta.


Este un moment foarte dificil in evolutia voastra si intotdeauna umanitatea planetelor care au experimentat acelasi salt evolutiv pe care il traiti si voi acum, au avut nevoie de ajutor din partea fratilor din stele si din sistemele planetare de langa ei.


Voi singuri, fara ajutor, nu ati fi putut realiza un salt evolutiv de o asemenea amploare. Este o schimbare atat de decisiva, atat de spectaculoasa, incat necesita un efort colosal si un ajutor esential din exterior.


Dar as vrea sa va sfatuiesc, daca imi permiteti, sa incercati sa traiti aceste momente cu o pace absoluta, chiar cu abandon. Asta nu inseamna ca nu aveti nimic de facut, pentru ca schimbarile sunt intotdeauna realizate cu cooperarea tuturor membrilor implicati in acest proces de transformare.


Ceea ce vreau sa spun, si va rog sa intelegeti, este abandonarea tuturor temerilor, anxietatilor, si grijilor care ar putea fi in inimile voastre, care ar putea rezulta din faptul ca nu stiti ce se va intampla din acest moment.


Sa nu aveti indoieli si nici sa nu ezitati sa faceti marele salt pe care sunteti pe cale sa il indepliniti. Sa stiti ca sunteti cu adevart inainte de zorii unei Noi Ere pentru toate sufletele care locuiesc in aceasta lume, nu doar pentru fiintele umane, dar si pentru restul entitatilor care locuiesc in lumile voastre fizice, eterice, astral si mentale, pe suprafata Pamantului dar si in adancurile oceanelor, si chiar si in zonele interioare ale Pamantului.


Tineti mine, apoi, sfatul meu si incetati sa va mai ingrijorati sau sa va mai fie frica in legatura cu momentele minunate in care sunteti pe cale sa intrati; faceti schimbarea de constiinta cu cantece si rugaciuni pentru Creator, fara sa plangeti pentru lumea pe care o parasiti.


Relaxati-va, si intr-o stare profunda de iubire si recunostinta, traiti acest moment de profunda transcendenta, dupa care veti fi capabili sa ajungeti si mai aproape de lumile superioare ale caror locuitori va asteapta cu bratele deschise.


Channel: Kris Won

Source: Anonymous

Translator: Gloria